Ahsoka T. Dream

 

 

 

 

Sinette CN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I 2009 købte vi Bakkegården. Her stortrives hestene i lyse bokse, samt store dejlige græs folde i skøn natur. 

 

Kig evt. billeder i billed galleriet og træningsmuligheder under faciliteter.

 

Gården ligger i Filskov ca. 9 km fra Billund Travbane. 

 

 

Søren Johansson

Født 4. oktober 1977. Startede som træner på Billund Trav 1. maj 2008.

 

Søren har altid brændt for travhestene , så efter folkeskolen var det meget naturligt, at springe ud i sporten på fuldtid.

Det er efterfølgende blevet til 15 succesrige år hos nogle af Danmarks dygtigste trænere som f.eks. Ken Ecce, Lars Lykke, Harald Lund, Jørgen Lorentzen, Seppo Kukkonen, Kaj Jensen og  senest  hos John Ø. Jensen.

Det er blevet til sejre i både Danmark og Sverige og i 2002  fik han sit store gennembrud da han vandt en stor internationale kuskematch på NFT  mod topkuske fra hele Europa bl.a. Erik Adielsson, Jorma Kontio, Andre Hubert, Pierre Vercruysse, Birger Jørgensen, Steen Juul og mange andre.

 

Hans ambitioner er at blive en af landets bedste kuske/trænere samt at ligge i Top 10 hvert år.
Ambitionerne strækker sig også til udlandet, hvor han også gerne vil have foden inden for i så store travsports lande som Sverige og Frankrig.

 

I stalden lægges der vægt på hver enkelt hests behov, den skal have det bedste at spise og drikke hver dag. Alle heste kommer på fold hver dag inden de begynder træningen.

 

Hestene skal være glade og i god balance før vi kan kræve det optimale af dem. Ingen hest  vil blive forceret frem til noget - på den måde får vi et stærkt og holdbart resultat.

Træningen består primært af en masse grund og muskeltræning, intervaltræning, banearbejder og en masse ture på skridt/løbebåndet.

 

 Kejser

 

 

Teamjohansson.dk © 2011 • Privacy Policy • Terms of Use